Rólunk

Kocsis Evelin vagyok, a Gézengúz Party gyermekzsúr szervező cég tulajdonosa. Óvodapedagógusként és sportedzőként kellő ismerettel és tapasztalattal rendelkezem, hogy az általam szervezett születésnapokon a gyermekek minőségi időtöltésében részesüljenek. Ismerem a gyermekek igényeit, könnyen megtalálom a közös hangot velük. Szeretem a mozgalmas, vidám, színes programokat, amik egy gyermekzsúr elengedhetetlen feltételei.

A 2015-ben indult Gézengúz Party mára rengeteg felejthetetlen születésnapi zsúron, gyermek programon van túl. Magam is maradandó élményekkel és tapasztalattal gazdagodtam ez alatt az idő alatt. Számos megkeresés érkezik Budapestről és környékéről, de egyre népszerűbbek vagyunk a vidéki településeken is. Az ország bármely pontján vállalunk gyermekzsúr szervezést.

Célunk, hogy születésnapi zsúrjainkon a gyerekek emlékezetes élményekkel gazdagodjanak. A változatos és szórakoztató programokat úgy alakítjuk ki, a szülők és gyermekek igényeit egyaránt figyelembe véve, hogy fülig érő gyermekszájakat varázsoljunk.

Kapcsolat

Kocsis Evelin: 06-30-525-0275   

Kötelező mező.
Kérjük adjon meg egy érvényes email címet.
Kötelező mező.
×